Химическо чистене Мелрос
Пране на дрехи, парно гладене, боядисване на кожени и памучни облекла в град София

За нас

Фирма Мелрос е на пазара от 2009г. През всички тези години сме се стремили да се доказваме и продължаваме за да сме тук за Вас.

Ценим всичките ни клиенти. За нас е важно всички Вие да получите освен почистени дрехи така и усмивки и добро отношение! Работата ни доставя удоволствие за това я вършим така, че Вие да сте доволни и да се върнете отново! Стеремим се към добри резултати и повече доволни клиенти!!! Наша цел е непрекъснато да се усъвършенстваме като инвестираме в персонала, техническата база, разнообразието и качеството на услугите за да можем да отговорим на очакванията на всички наши клиенти.

В нашите ателиета за химическо чистене и пране,всеки клиент получава услуга с високо качество.Дрехите Ви са грижливо почистени ,изгладени и опаковани.

Вече повече от година предлагаме безплатен транспорт за всички клиенти ползващи услугите: Химическо чистене Гладене и парно гладене пране и др. за поръчки на стойност над 20 лв. Защо да губите времето си в пътуване когато ние Ви предлагаме възможността да ви посетим на домашен адрес или в офиса Ви и да вземем прането Ви. *За всички поръчки под 20 лв. - доставката е 5 лв.!